امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال 2- آیا اعمال من با اعتقادات من درباره اتحاد هم خوانی دارد ؟ من چگونه به اتحاد و
قسمت اول سوال

آیا اعمال من با اعتقادات من درباره اتحاد هم خوانی دارد؟

جواب سوال

بله هم خوانی دارد وقتی خودم را برتر از دیگران ندارم فرق بین اعضا نگذارم کارکرد قدم ها به طور مستمر باعث تسلیم من در برابر خداوند و برنامه شد وقتی بر اساس ارزش بهبودی اعتماد و تسلیم را می آموزم اعمال و اعتقادات من با اتحاد همسو و برابر می شود و زمانی اعمال و اعتقادات من با اتحاد همخوانی ندارد که از اهمیت ارزش درمانی کمک یک معتاد به معتاد دیگر دور می شوند و به هدف انجمن توجه نمی کنم اعمال من یعنی حفظ امنیت جلسه سکوت کردن گفتار من یعنی مشارکت صحیح و گوش کردن فعال و دادن پیام عشق و امید و از شباهت ها مشارکت کردن که باعث اتحاد میشود از از های آبدار تعریف نکردن که باعث تفاوت و تفرقه میشود

قسمت دوم سوال

من چگونه به اتحاد یا عدم اتحاد کمک می کنم؟

جواب سوال

یک از طریق همکاری کردن با گروه و اعضای خدمتگزار برای ایجاد یک فضای امن ۲ راهنما شدن ۳ برخورد ملاطفت آمیز با اعضا ۴ رسم مهمان نوازی را نسبت به تازه واردان و اعضای با تجربه به جا آوردن ۵ رعایت و حفظ گمنامی اعضا ۶ احترام گذاشتن به فضای بهبودی ۷ در اختیار گذاشتن تجربه نیرو و امید ۸ قبول خدمت در گروه و از خود گذشتگی کردن ۹ حضور مرتب در جلسات ۱۰ اهمیت به بهبودی خود و دیگران یعنی کارکرد و انتقال قدم های دوازده گانه
عدم اتحاد هر زمانی با بیماری اعتیاد خود همکاری می کنم در حال کمک به عدم اتحاد هستند مانند زمانی که منافع خود را در نظر میگیرم یا شایعه پراکنی و قضاوت نابجا می کنم یا زمانی که با گروه و اعضای خدمتگزار همکاری نمی کنند یا وقتی که سکوت در جلسات را رعایت نمی کنند
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، ناظر۳ ، Asghar.nasihatcon ، ناظر2 ، حوریا ___Bu ، حـمـیـد ، ناظر۴ ، ناظر۱۸ ، ناظر۱۶ ، ناظر14

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال 2- آیا اعمال من با اعتقادات من درباره اتحاد هم خوانی دارد ؟ من چگونه به اتحاد و - توسط A.Nasihat - ۱۴۰۳/۷/۱۷، ۰۶:۱۵ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان