امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نشریه خوانی
خویشتن‌پذیری به ما آزادی لازم را می‌دهد تا اقدام صحیح و درست بعدی را انجام دهیم، یا اگر لازم باشد در کمال آرامش صبر کنیم تا حرف یا عمل درست بعدی برایمان شفاف و پدیدار شود. زمانی که دیگر در میان طوفان نیستیم، می‌توانیم از راه‌ها و روش‌های مختلفی خودمان، بیماری‌مان و بهبودی‌مان را بشناسیم و درک کنیم. ما می‌توانیم در زمان حال و لحظه خود واقعی‌مان باشیم، بدون اینکه بترسیم یا عذر‌خواهی کنیم و بدون اینکه به تائید دیگران نیاز داشته باشیم، یا خود را توجیه کنیم. 

پاک زیستن (صفحه ۲۵۷)
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۱۶ ، ناظر9 ، ناظر۳ ، ناظر14 ، ناظر۴ ، Darush sistan ، حـمـیـد ، حوریا ___Bu
اوایل زمان پاکی یک آشفته‌ی کامل بودم. مشکل می‌توانستم دو جمله با کسی صحبت کنم. از همه چیز و همه ‌کس می‌ترسیدم. نمی‌دانستم با دوازده قدم چه‌کار باید کرد. از آن بدتر نمی‌توانستم از هیچ ‌کس بخواهم که کمک‌ام کند. من به هیچ‌ کس و هیچ چیز اعتماد نداشتم. اگر چه شنیده بودم خیلی مهم است که کسی را بعنوان راهنما برگزینم اما درد دل با یک غریبه اندیشه‌ای بسیار وحشتناک بود. وحشتناکتر از آن، فکر این بود که اگر کسی را انتخاب نکنم ممکن است دوباره موادمخدر مصرف کنم.

"کتاب راهنما و رهجو
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۱۶ ، ناظر9 ، ناظر۴ ، ناظر14 ، Darush sistan ، حـمـیـد ، حوریا ___Bu
نشریات به ما می گویند که ما " تبدیل به اعضای قابل قبول ، مسئول و سازنده اجتماع خواهیم شد." اما در همان حال هشدار می دهند که :" ما نباید پذیرش اجتماعی را با بهبودی برابر بدانیم." هر دو گفته حقیقت هستند، اما معنای یکسان و منحصر به فرد ندارند. هر یک از ما تعریف خاص خود از عضو سازنده اجتماع داریم.

( پاک زیستن ص ۲۰۳)
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر14 ، ناظر۳ ، Darush sistan ، ناظر۱۶ ، ناظر9 ، حـمـیـد ، حوریا ___Bu
اغلب زمانی که ما ضعف های مان را بر ملا میکنیم،، اشتباهات مان را میشماریم و صادقانه درباره ی ترس های مان صحبت می کنیم ، رهجو های مان به ما اعتماد بیش تری می کنند . این نوع مشارکت صادقانه هم چنین به ما یادآوری می کند که ما صرفا یک انسان هستیم و نه نیروی برتر رهجوی خود.
.
کتاب راهنما و رهجو .. ص 68
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۱۶ ، Darush sistan ، ناظر9 ، حوریا ___Bu ، ناظر14
حضورِ طولانی مدت در انجمن به این معنی نیست که ما همه چیز را میدانیم و ما جوابِ تمام سوالات را داریم.
ما هیچگاه از این قدم‌های ساده که ما را پاک و رها نگه میدارد فارغ التحصیل نمیشویم...

پاک زیستن ص ۶

اگر دارید عکسی می‌گیرید که قصد دارید آنرا در شبکه های اجتماعی منتشر کنید از تمام کسانی که در قابِ تصویر هستند بپرسید: اشکالی ندارد من این عکس را در شبکه ی اجتماعی منتشر کنم؟ همواره به خواست کسانیکه ترجیح می‌دهند در عکسِ شما نباشند احترام بگذارید...

(پمفلتِ رسانه‌های اجتماعی و اصولِ راهنمای ما)

اگر دارید عکسی می‌گیرید که قصد دارید آنرا در شبکه های اجتماعی منتشر کنید از تمام کسانی که در قابِ تصویر هستند بپرسید: اشکالی ندارد من این عکس را در شبکه ی اجتماعی منتشر کنم؟ همواره به خواست کسانیکه ترجیح می‌دهند در عکسِ شما نباشند احترام بگذارید...

(پمفلتِ رسانه‌های اجتماعی و اصولِ راهنمای ما)
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر20 ، ناظر9 ، ناظر14 ، ناظر۱۶
در بهبودی آزادیم که جستجو و کند وکاو نموده و درمورد اینکه اکنون چه کسانی هستیم ومی خواهیم چه کسانی باشیم, تفکر کنیم. تغییراتی که ما در طی این فرایند تجربه می کنیم می توانند تا حد زیادی باعث اختالل در هویت و روابطمان گردند, اما چنین درگیری هایی درعین حال منجربه رشد پذیرش, عشق و ایمان مان می گردند. با وجودیکه روش ها و اهدافمان می توانند متفاوت باشند, جنبۀ اشتراک ما ابزارها و اصولی هستند که به ما فرصت می دهند آنچه که هستیم باشیم. ما با یکدیگر به سوی آزادی اوج می گیریم.
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر9 ، ناظر۱۶
فرایند به باور رسیدن بیشتر معتادان به یکدیگر شباهت دارد اکثر ما رابطه ،کارآمدی با یک نیروی برتر .نداشتیم ما این رابطه را به سادگی با اقرار به این که ممکن است قدرتی بالاتر از قدرت ما وجود داشته ،باشد به مرور شروع و آن را پرورش میدهیم برای اکثر ما اعتراف به این که اعتیاد به صورت یک قدرت نابود کننده زندگی ما در آمده بود کار چندان مشکلی نیست. حتی بهترین سعی و کوشش ما هم نتیجه ای به جز نابودی و یأس بیشتر برایمان نداشت. ما در نقطه ای متوجه شدیم که به کمک نیرویی برتر از قدرت اعتیادمان نیاز داریم درک ما از یک نیروی ،برتر به خود ما مربوط است و هیچ کس قرار نیست برایمان تصمیم .بگیرد ما میتوانیم آن را گروه برنامه و یا خدا .بنامیم تنها دستورالعمل پیشنهادی این است که این نیرو ،عاشق مهربان و برتر از خودمان باشد. لزومی ندارد که ما مذهبی باشیم تا بتوانیم این ایده را بپذیریم نکته این است که ما دریچه افکارمان را برای باور ،کردن باز می.کنیم شاید این کار برای ما مشکل باشد اما با باز گذاشتن دریچه افکارمان دیر یا زود کمکی را که بدان نیاز داریم دریافت خواهیم  کرد.

کتاب پایه صفحه ۲۴
پاسخ
 سپاس شده توسط ناظر۱۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان